Dobrodošli!

Pizzeria i spaghetteria Luna Rossa

Možete naručiti za van | Cres

Provedite večer kod nas uz tradicionalnu, hrvatsku ili talijansku kuhinju i sve njezine posebnosti. Želimo vam ljubaznu dobrodošlicu u naš restoran Pizzeria i spaghetteria Luna Rossa. Uživajte u slasnim jelima i autentičnom ambijentu u našem lokalu. Odmorite na našoj terasi tijekom ljetnih dana. Bez obzira na vrijeme – naše klimatizirane prostorije u svako vrijeme su savršene temperature.

Top restoran s WIFi-jem

Razmazit ćemo vas tradicionalnim i hrvatskim specijalitetima koje naši prvorazredni kuhari pripremaju za vas. Kušajte odličnu gurmansku hranu, raznovrsne regionalne proizvode, ukusne lokalne proizvode i ukusnu brzu hranu naših prvorazrednih kuhara kreiranu s puno ljubavi. Svakako probajte posebno ukusno sir i tjesteninu kao i našu alkoholnu piću ili našu aromatičnu pivo. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na božanstvene deserte ili voće. Užitak su i kao desert! Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Ulogirajte se na našu besplatnu WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Kutak za pušače nudi sigurno sklonište za sve pušače.

Alergije i dijeta

Svojim posjetiteljima nudimo i vegetarijanske obroke – na taj način i najzahtjevniji mogu naći nešto odgovarajuće za sebe. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Naša usluga dostava stoji vam na raspolaganju

Uvijek nam je drago kada dođete. Jednostavno navratite k nama! Rado bismo večeras bili vaš domaćin. Prihvaćamo PayPal, debitnu karticu, VISA karticu i Mastercard kartica. Osim toga, možete platiti i gotovinom. Spremit ćemo vaše obroke i za ponijeti. Svakim danom od 12:30 do 23:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Palada ul. 4b, 51557 Cres, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
12:30 – 23:00
Utorak
12:30 – 23:00
Srijeda
12:30 – 23:00
Četvrtak
12:30 – 23:00
Petak
12:30 – 23:00
Subota
12:30 – 23:00
Nedjelja
12:30 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Pizzeria i spaghetteria Luna Rossa

Pizzeria i spaghetteria Luna Rossa

U srcu Cresa

Uživajte u omiljenim jelima u našoj i vašoj pizzeriji i spaghetteria Luna Rossa!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue